Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Εσύ με ποιόν είσαι;


 


 

Εκείνοι και οι Άλλοι.

 Οι Πολλοί και οι Λίγοι.  Οι Αγωνιστές της ζωής και οι Βολεμένοι.Οι Εργαζόμενοι σκληρά και οι Ανεπάγγελτοι. Οι Ειλικρινείς και οι Ψεύτες. Οι Σεμνοί και οι Αλαζόνες. Οι Λεβέντες και οι Κότες. Οι Έξυπνοι και οι Εξυπνάκηδες. Οι Νομοταγείς και οι Παράνομοι. Οι Ικανοί και οι Ανίκανοι. Οι Εγκεφαλικοί και οι Μπλαμπλάδες. Οι Ολιγαρκείς και οι Άπληστοι. Οι Σοβαροί και οι Σοβαροφανείς. Οι Κύριοι και οι Γελοίοι. Οι Ειρηνιστές και οι Πολεμοκάπηλοι Οι Ανθρωπιστές και οι Στατέτοια τους.

Εκείνοι οι Πολλοί οι Αγωνιστές οι Εργαζόμενοι οι Ειλικρινείς οι Σεμνοί οι Λεβέντες οι Έξυπνοι οι Ικανοί οι Εγκεφαλικοί οι Νομοταγείς οι Ολιγαρκείς οι Σοβαροί οι Κύριοι οι Ειρηνιστές οι Ανθρωπιστές.

ΚΑΙ
οι Άλλοι οι Λίγοι οι Βολεμένοι οι Ανεπάγγελτοι οι Ψεύτες οι Αλαζόνες οι Κότες οι Εξυπνάκηδες οι Ανίκανοι οι Μπλαμπλάδες οι Παράνομοι οι Άπληστοι οι Σοβαροφανείς οι Γελοίοι οι Πολεμοκάπηλοι οι Στατέτοια τους.
 
Κάτι παίζεται μεταξύ τους. Πάμε στοίχημα τι;
Ένας από τους δύο λέγεται και τροπικός κυκλώνας. Πάμε στοίχημα ποιός;

 

4 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Μα δεν μπορεί να μην υπάρχουν και οι δύο άκρες. Συμπαντιακή αρχή είναι. Θετικό-αρνητικό. Νότιος-βόρειος πόλοι, άσπρο-μαύρο. Η ισορροπία τους εξασφαλίζει και την ισορροπία στον κόσμο. Αν διαταραχτεί η ισορροπία τότε τα πράγματα είναι άσκημα... Θα μου πεις "αν πλημμυρίσουμε από καλούς και ικανούς σε τι μπορεί να βλάψει;" Δεν ξέρω, αλλά στη φύση το ιδανικό είναι η ισορροπία, νομίζω. Φιλοσοφικό το σχόλιο, αλλά μερικές φορές είμαι σε τέτοια διάθεση... :-)

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Όλα τα χρώματα υπάρχουν στην παλέτα αλατάκι μου, κι άλλες τόσες αποχρώσεις..ενώ κάποτε η εικόνα είναι μαγική κι αλλάζουν αίφνης στον καθρέφτη τους τα χρώματα, καθώς μετακινούνται φωσφορίζουν ή και αποχρωματίζονται ενίοτε καθώς ο άνθρωπος είναι τρεπτός, δυστυχώς ή ευτυχώς..!
Καληνύχτα σου

Magia da Inês είπε...

¸.•°✿⊱╮╮
Olá!
Passei para uma visitinha.

Bom fim de semana com tudo de bom: muita saúde e muita paz.
Beijinhos.
Brasil.
.•°✿⊱╮•°✿⊱

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ειχα καιρο να ερθω απο εδω απο το σπιτικο σου.Περασα για ν'αφησω τις ευχες μου.Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!